skip to Main Content

Καλώς Ήρθατε

στην ιστοσελίδα του Φαζάκη Γεώργιου Ορθοπαδικός Χειρουργός – Βελονιστής – Οζονοθεραπευτής.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: +30 28210 27494
Κινητό: +30 6977633131
Διεύθυνση: Χιωτάκη, 7 Χανιά

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Πολλοί άνθρωποι αποδέχονται ένα επίπεδο «άρρωστης υγείας» σαν φυσιολογικό και προσαρμόζονται με συμπτώματα όπως κούραση, πονοκέφαλο, ημικρανία, προβλήματα παχυσαρκίας, ευερέθιστο έντερο, φουσκώματα, κατάθλιψη, δερματικά προβλήματα, ιγμορίτιδα, αϋπνία, υπογονιμότητα κ.α. Όμως δεν είναι τα φαινόμενα πάντα έτσι διότι είμαστε όλοι οπλισμένοι με αμυντικούς μηχανισμούς για να είμαστε υγιείς και υπάρχει δυνατότητα να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο.

Η ποιότητα της τροφής που τρώμε και η επίδρασή της τροφής με συντηρητικά, κουράζει και πιέζει το σώμα μας αφόρητα καθώς  και το γαστρεντερικό μας σύστημα. Στις τυπικές δυτικές κοινωνίες το τίμημα που πληρώνουμε έχει σαν αποτέλεσμα ο μισός πληθυσμός να υποφέρει από πεπτική δυσλειτουργία, πράγμα που οδηγεί στο μέλλον σε πιο επικίνδυνα προβλήματα υγείας.

Σήμερα, περίπου ένας στους δύο υποφέρει από τροφικές δυσανεξίες στα τρόφιμα που καταναλώνει ή σε αλλεργιογόνα από το περιβάλλον και έχει χτυπήσει το καμπανάκι κινδύνου λόγω του αυξημένου αριθμού ανθρώπων που εμφανίζει καρκίνο, Alzheimer, πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας κ.λ.π. Οι πιο πάνω ασθένειες μπορεί να έχουν προέλθει από υπερβολική φόρτιση του σώματος μας από τοξίνες. Σε ένα κόσμο που κινείται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς είναι πολύ σημαντικό να αναλάβετε τις ευθύνες για την υγεία σας και το να είστε καλά.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Το μηχάνημα μας  ανήκει στα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας του 21ου αιώνα, είναι το καλύτερο της κατηγορίας του και έχει την ικανότητα να συνδυάζει τις αρχές του βελονισμού χωρίς όμως να χρησιμοποιεί βελόνες. Η μέθοδος γίνεται με απλή επαφή στο δέρμα μας μέσω ενός ειδικού εργαλείου, είναι απόλυτα ασφαλής και γρήγορη.

Το πρόγραμμα του υπολογιστή αναλύει με προχωρημένα μαθηματικά το προφίλ του εξεταζόμενου και μεταφέρει τη μέτρηση μας σε ένα απολύτως κατανοητό διάγραμμα.

Το μηχάνημα μετράει διαφορετικά ηλεκτρικά κυκλώματα στο σώμα μας που συνδυάζονται με συγκεκριμένα όργανα και συστήματα. Στη συνέχεια γίνεται σύγκριση αυτών των αποτελεσμάτων με μια βάση δεδομένων που περιλαμβάνει 15 εκατομμύρια μετρήσεις και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε περιοχές στο σώμα μας που είναι παθολογικές.

Έτσι λοιπόν έχουμε ακριβή και αντικειμενικά αποτελέσματα σε 20 λεπτά. Τα αποτελέσματα του τεστ είναι κωδικοποιημένα με χρώμα, ώστε να είναι εύκολα κατανοητά και να μπορούν να συγκριθούν με άλλα τεστ που θα γίνουν στο μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί ο ενδιαφερόμενος να βλέπει την βελτίωση της υγείας του σε κάθε επίσκεψη. Η επόμενη μέτρηση πρέπει να γίνει μετά από ένα μήνα. Στην συνέχεια ο υπολογιστής με ένα ειδικό πρόγραμμα προτείνει ποια συμπληρώματα βιταμινών, ιχνοστοιχείων, η βοτάνων, η αποτοξινωτικών ειδικών  ομοιοπαθητικών φαρμάκων πρέπει να πάρει ο ασθενής  τα οποία δίνονται στον ασθενή μετά από ειδική επεξεργασία από το ίδιο το μηχάνημα με σκοπό  να βελτιωθεί  η   υγεία του και τα συστήματα του και να βοηθηθεί στο να αποτοξινωθεί. Με ειδικό πρόγραμμα ελέγχεται το προφίλ τοξικότητας, το επίπεδο εκφύλισης του σώματος, το ανοσοποιητικό μας σύστημα και πως αυτό αντιδρά στις τοξίνες, το επίπεδο τοξικότητας του ήπατος, ποιες επιδράσεις έχουμε από παλιές λοιμώξεις που έχουμε περάσει, από εμβόλια που έχουμε κάνει, από σφραγίσματα σε δόντια ή από προθέσεις πού έχουμε κάνει, ποια ομοιοπαθητικά φάρμακα η ποιοι συνδυασμοί φαρμάκων μας ταιριάζουν και σε ποιες αραιώσεις  και άλλα πολλά με τα οποία ασχολείται μία νέα ειδικότητα που ονομάζεται ομοτοξικολογία.

ΒΡΕΙΤΕ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ Η ΤΟ ΤΕΣΤ ΥΓΕΙΑΣ

Σημειώστε ποια από τα παρακάτω συμπτώματα έχετε και συζητήστε τα με τον γιατρό σας:

Ø Πονοκέφαλο και ημικρανία

Ø Κόπωση και κούραση που δεν βελτιώνεται με ανάπαυση

Ø Κοιλιακούς πόνους

Ø Φουσκώματα, δυσανεξία

Ø Κράμπες στο έντερο, κολικούς ή αέρια

Ø Ευερέθιστο έντερο (κολίτιδα)

Ø Διάρροια ή δυσκοιλιότητα

Ø Κάψιμο στην καρδιά ή δυσπεψία

Ø Δυσκινησία ή επώδυνες αρθρώσεις

Ø Βουλωμένη μύτη ή μύτη που τρέχει

Ø Καταρροή(φλέγματα)

Ø Συχνές ιγμορίτιδες

Ø Άσθμα

Ø Βήχα

Ø Δυσκολία στην αναπνοή

Ø Ναυτία

Ø Ευερεθιστότητα

Ø Αλλαγές στην διάθεση

Ø Κακοδιαθεσία ή κατάθλιψη

Ø Ένταση στα νεύρα, άγχος, φόβος, αισθήματα τρόμου

Ø Αίσθημα πανικού

Ø Αίσθημα σύγχυσης

Ø Αν ξεχνάτε συχνά διάφορα πράγματα

Τότε σίγουρα πρέπει να κάνετε το τεστ τροφικής δυσανεξίας και το τεστ υγείας και αμέσως θα έχετε βελτίωση στην υγεία σας.

ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ

Το τεστ, γίνεται με ένα ειδικό όργανο πιέζοντας τα σημεία βελονισμού στο χέρι. Κατά την εξέταση, ανιχνεύουμε σε ποιες τροφές ο οργανισμός έχει δυσανεξία. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τα αποτελέσματα,  ο γιατρός μας δίνει οδηγίες για το ποιες τροφές πρέπει να αποφεύγουμε και για πόσο χρονικό διάστημα, με σκοπό να θεραπευτούμε.

Η μέθοδος είναι ανώδυνη και μπορεί να εφαρμοστεί σε παιδιά ακόμα και σε εγκύους. Μπορεί με μεγάλη ακρίβεια να γίνει διαχωρισμός των τροφών που μας πειράζουν π.χ. μπορούμε να βρούμε σε δυσανεξία στο αυγό, αν ο κρόκος ή το άσπρο του αυγού ευθύνεται για αυτό. Υπάρχουν, πολλά άλλα τεστ με προϊόντα, όπως π.χ. χημικές ουσίες, συντηρητικά, βιταμίνες, αντιβιοτικά, μικροοργανισμούς στο έντερο λόγω κακής διατροφής, για μόλυνση από αμαλγάματα (οδοντιατρικά μαύρα σφραγίσματα) βακτήρια, απορρυπαντικά, κ.λ.π.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ;

Ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδικό οργανισμό και μεταβολισμό. Άρα, οι δίαιτες δεν είναι κοινές για όλους με αποτέλεσμα άτομα ίδιου σωματικού βάρους να μην έχουν τα ίδια αποτελέσματα αν ακολουθήσουν την ίδια δίαιτα. Με το τεστ αυτό, βρίσκουμε προσωπικά στον καθένα, ποιες τροφές είναι υπεύθυνες για τον τρόπο λειτουργίας του μεταβολισμού τους.

Τροφές που μπορεί να καταναλώνουμε στην καθημερινότητά μας, όπως το γάλα ή το ψωμί και που δεν τις «ενοχοποιούμε» λόγω της καθημερινής τους λήψης. Στην αρχή δεν μας ενοχλούνε αλλά με το πέρασμα των ετών τοξίνες μαζεύονται στον οργανισμό μας και αυτός αντιδρά όχι με συγκεκριμένο και αναμενόμενο τρόπο που να μας λέει ότι κάτι συμβαίνει αλλά με ανορθόδοξο τρόπο με αύξηση βάρους πονοκέφαλο, διαταραχές περιόδου,     αϋπνία, κόπωση, δυσκοιλιότητα η διάρροια, μπορεί να είναι υπεύθυνες για την κακή λειτουργία του οργανισμού μας. Στην περίπτωση αυτή κόβοντας (για το χρονικό διάστημα των2-3 μηνών) τις τροφές αυτές αρχίζουμε και νιώθουμε καλύτερα, ο οργανισμός μας λειτουργεί πιο σωστά και αρχίζουμε να αδυνατίζουμε χάνοντας μάλιστα λίπος με γρήγορο ρυθμό.

Ο επανέλεγχος γίνεται στους 3 μήνες. Αν η μέτρηση είναι καλή, τότε θα προσθέσουμε στο διαιτολόγιο μας τις τροφές που είχαμε αφαιρέσει. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός μας έχει αποτοξινωθεί, λειτουργεί καλύτερα και έτσι οι τροφές που θα προσθέσουμε δε θα μας ξαναενοχλήσουν στο μέλλον.

ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ;

  • Όλα τα άτομα τα οποία έχουν υψηλό δείκτη σωματικού βάρους.
  • Όλα τα άτομα που πάσχουν από ασθένειες του εντέρου ή του πεπτικού συστήματος. (έλκος, κολίτιδες)
  • Όλα τα άτομα που έχουν δερματικά προβλήματα (κνίδωση, ακμή, ψωρίαση κ.τ.λ.)
  • Όλα τα άτομα που έχουν κάθε είδους αλλεργίες (αλλεργική ρινίτιδα, αλλεργίες σε σκόνη, σε φυτά, στο τρίχωμα των ζώων στη γύρη κ.τ.λ.)
  • Όλα τα άτομα με προβλήματα του θυρεοειδούς αδένα (υποθυρεοειδισμός, υπερθυρεοειδισμός, βρογχοκήλη)
  • Όλα τα άτομα που έχουν χαμηλό αμυντικό σύστημα (συχνές αρρώστιες, αναιμίας κ.τ.λ.)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΣΤ

  • Πιείτε 2 λίτρα νερό την προηγούμενη μέρα της εξέτασης.
  • Αποφύγετε να βάλετε κρέμα σε χέρια και πόδια.
  • Φέρτε πληροφορίες για οποιαδήποτε φάρμακο ή βιταμίνες που τυχόν παίρνετε. Η εξέταση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε άλλα φάρμακα.
  • Ενημερώστε τον γιατρό αν φοράτε βηματοδότη.
Back To Top